Strategic Family Office

 

Hvad kan Strategic Family Office hjælpe dig med?

 

Et Family Office er en virksomhed, der normalt tilbyder en række finansielle tjenester til velhavende familier.

 

Der er flere grunde til, at du med fordel kan være kunde i et Family Office.

 

Centraliseret formueforvaltning

Vi kan hjælpe med at centralisere en families formue og investeringer, hvilket gør det lettere at overvåge og administrere formuen.

 

Holistisk rådgivning

Vi kan tilbyde en bred vifte af tjenester, samt  være behjælpelige med at organisere og koordinere familiens økonomi, såsom

  • Investeringsrådgivning
  • Skatteplanlægning
  • Boliglån
  • Filantropi
  • Arv og testamente
  • Generationsskifte
  • Forsikring
  • Juridisk rådgivning

Dette kan give en mere holistisk tilgang til en families formueplanlægning og sikre, at alle aspekter af formuen bliver taget i betragtning.

 

Skræddersyede løsninger

Vi kan tilpasse tjenester til en families specifikke behov og mål, hvilket kan hjælpe med at opnå bedre resultater og minimere risici.

 

Langsigtet planlægning

Family Offices er kendt for at have en langsigtet tilgang til investeringer og formueforvaltning. Dette kan hjælpe dig med at opnå dine langsigtede finansielle mål og minimere risikoen for tab på kort sigt.

 

Beskyttelse af arv

Vi kan hjælpe med at beskytte en families arv ved at hjælpe med at oprettelse af forsikringer eller trusts og andre juridiske strukturer, der kan sikre, at formuen går videre til de næste generationer i familien.

 

Personlig opmærksomhed

Et Family Office har typisk færre kunder end traditionelle banker og investeringsfirmaer, hvilket betyder, at du kan forvente en mere personlig service og opmærksomhed på den enkelte families unikke behov.

 

Vi kan give familien professionel rådgivning og støtte i beslutningstagning og kommunikation inden for familien.

 

Vi arbejder sammen med et netværk af eksterne eksperter såsom advokater og revisorer, som hjælper til med at tilbyde optimal rådgivning indenfor deres fagområde.

 

Ønsker du at høre mere om Strategic Family Office, er du velkommen til at kontakte Helle Sigsgaard Højtved enten på mail eller tlf. 53 35 66 11.

 

Kontakt os for at høre mere: 9626 3000

Eller lad os kontakte dig

Din information er blevet sendt, og vi kontakter dig snarest.

Fejlbesked

Fejlbesked

Din information er blevet sendt, og vi kontakter dig snarest.