Vi udvider i København

16. november 2015

 

Vores virksomhed har i det seneste år oplevet en flot og positiv vækst. På vores kontor i Herning er vi otte medarbejdere. Det er derfor glædeligt, at der også er en markant stigende interesse for vores rådgivning på Sjælland, hvilket har medvirket til, at vi nu ansætter flere medarbejdere på kontoret i København. Pr 1. december 2015 tiltræder to nye medarbejdere i København, begge med reference til Portfolio Manager og Partner, Christian Klarskov.

 

Ulrik Regaard Larsen 

 

Ulrik har en baggrund som kundechef for både velhavende private og mindre erhvervskunder i blandt andet Alm Brand og FIH. Han er oprindelig udlært som bankassistent i Roskilde Bank, men har siden 1998 arbejdet med investering og private banking, både som aktiehandler og seniorkunderådgiver i Alm. Brand Bank og FIH Erhvervsbank.

 

De sidste 6 ½ år har han arbejdet hos Fundamental Fondsmæglerselskab A/S, hvor han har beskæftiget sig med alt fra formueforvaltning, compliance og administration til salg og kunderådgivning.

 

Grunden til, at Ulrik søgte stillingen hos os var, at han gerne vil med på vores rejse som veletableret virksomhed i et strategisk smørhul. Derudover har han savnet det tillidsfulde kundeforhold til formuende kunder, der ønsker tryghed og kompetent sparring i forhold til pleje af deres formue.

 

I et job som investeringsrådgiver hos IRG ser han frem til at kunne opbygge og udvikle en kundeportefølje med baggrund i et stærkt koncept og nogle konkurrencedygtige produkter.

 

Ulrik er 40 år, bor i Hedehusene, er gift og har 3 børn i alderen 4-13 år. Ulrik er født og opvokset på Midtsjælland.

 

Søren Gylling

  

Søren tiltræder stillingen som kundechef i København og Sjællandsområdet.

Søren har mere end 30 års erfaring i rådgivning af private, mindre virksomhedskunder samt professionelle investorer. Han har været investeringsrådgiver i Sydbank, Senior Sales i Nordea Bank og Senior Sales Skandinaviske Aktier i Handelsbanken Capital Markets.

 

Grunden til, at Søren søgte stillingen hos os var, at vores idé, filosofi og værdigrundlag matcher hans egne værdier. Han tror på, at kunderne i stigende grad vil søge investeringer ud fra disse etiske normer.

 

Søren er 52 år og bor på Frederiksberg, er gift og har tre døtre i alderen 6 - 26 år.

 

Ny adresse i København

 

Ny-ansættelserne har medvirket til, at vore gamle lokaler blev for trange, og kontoret i København vil derfor nu være at finde i det ny renoverede Brönnums Hus, August Bournonvilles Passage 1, Kgs. Nytorv, 1055 København K.

 

De nye lokaler er beliggende på Kongens Nytorv med udsigt til Det Kongelige Teater. I valget af nye kontorlokaler var det vigtigt for os, at lejemålet var centralt beliggende i hjertet af København på en attraktiv adresse, samt at det rent praktiske omkring lejemålet ville fungere optimalt.

 

Vi driver vores virksomhed ud fra de klassiske investeringsprincipper, men på en ny og moderne vis, og i valget af vores nye kontorer, var det af stor betydning for os, at det kommende sted kunne matche vores virksomheds værdisæt. Det nye kontor tilbyder en fin balance mellem det klassiske og æstetiske og det moderne og funktionelle. Denne balance finder man netop hos Brönnums Hus.

 

Huset er renoveret med stor respekt for den fredede bygning og for husets historie, og indrettet med et moderne indhold af høj kvalitet og med tidsvarende løsninger.

 

Vi glæder os til at kunne byde både nye som eksisterende kunder, samt samarbejdspartnere velkommen i vore nye lokaler.

Kontakt os for at høre mere: 9626 3000

Eller lad os kontakte dig

Din information er blevet sendt, og vi kontakter dig snarest.

Fejlbesked

Fejlbesked

Din information er blevet sendt, og vi kontakter dig snarest.