Nyt Bestyrelsesmedlem

1. marts 2017

 

InvesteringsRådgivning A/S har pr. 1. marts 2017 indsat direktør i Friheden Invest A/S, Per Hillebrandt Jensen i sin bestyrelse. Han efterfølger Jens Jørgen Madsen, direktør i Hedensted Gruppen A/S, som har været med fra firmaets begyndelse, men er udtrådt af bestyrelsen efter eget ønske.

 

CEO Michael Krogh udtaler, ”Per Hillebrandt Jensens viden fra finansverdenen gør ham til et fantastisk aktiv for InvesteringsRådgivning A/S. Vi ser frem til den fremtidige sparring med ham. ” 

 

Per Hillebrandt Jensen har en fortid som aktiechef indenfor bankverdenen, samt analysechef hos Carnegie Bank A/S. Udover et dybdegående kendskab til de finansielle markeder, har han også en del erfaring indenfor ledelsesopgaver samt strategisk udvikling af virksomheder.

 

Per Hillebrandt Jensen udtaler, ” Jeg ser frem til arbejdet i bestyrelsen i InvesteringsRådgivning A/S. Selskabet har en interessant og anderledes tilgang til investeringer, som jeg håber at kunne være med til at udvikle yderligere og udbrede kendskabet til. ” 

Kontakt os for at høre mere: 9626 3000

Eller lad os kontakte dig

Din information er blevet sendt, og vi kontakter dig snarest.

Fejlbesked

Fejlbesked

Din information er blevet sendt, og vi kontakter dig snarest.