Idé og baggrund

Et intelligent opgør med inkompetence og grådighed

Vores investeringsstrategi har bevist sit værd gennem mere end 25 år, men Strategic wealth Management A/S blev først formelt stiftet i 2009 oven på en af verdensøkonomiens mest turbulente perioder. Her bragte den danske og udenlandske presse dagligt historier om personer og selskaber, der havde lidt enorme tab – og i flere tilfælde tabt alt.

 

Og hvad var årsagen til dette?

Vi mener, at det primært skyldtes inkompetence og grådighed!

 

Inkompetence hos de rådgivere, finanshusene havde ansat – som til trods for fornemme titler og lange uddannelser ikke formåede at forudse, at det ville gå galt – og derfor ikke rådgav deres kunder til at skrue ned for blusset. 

Vi er til for vores kunder
– ikke omvendt 

Grådigheden lå dels hos kunderne, men også hos finanshusene. De var sat i verden for deres egen skyld, og kundernes afkast var i bedste fald et nødvendigt onde – i værste fald ligegyldigt.

 

Alt dette er Strategic Wealth Management A/S et opgør med. Og vi gør det intelligent, gennemtestet og med den sunde fornuft i behold. 

 

Det bedste afkast – både moralsk og økonomisk

Vi er stolte af vores håndværk og sætter en ære i at levere et grundigt investeringsarbejde. Samtidig er vi et hus, hvor der er højt til loftet, og hvor strategier og lange beslutningsprocesser ikke tager handlekraften ud af investeringsprocessen.

 

Det er derfor vores fornemste opgave at lede dig som kunde vel gennem de kampe, som med jævne mellemrum kæmpes på investeringsmarkederne ved hjælp af integritet og stærk styring. Det giver på langsigt det bedste afkast – både moralsk og økonomisk. 

 

Kontakt os for at høre mere: 9626 3000

Eller lad os kontakte dig

Din information er blevet sendt, og vi kontakter dig snarest.

Fejlbesked

Fejlbesked

Din information er blevet sendt, og vi kontakter dig snarest.