Error parsing XSLT file: \xslt\Gallery.xslt

Ny majoritetsejer

Fredag, den 17. marts

 

Det glæder os at kunne meddele, at Strategic Investments har overtaget 55% af aktierne i Fondsmæglerselskabet InvesteringsRådgivning A/S fra stifterne - Michael og Rene Krogh Andersen.

 

Strategic Investments købte i maj 2020 15% af fondsmæglerselskabet InvesteringsRådgivning, og er nu majoritetsejere med 70% af InvesteringsRådgivning A/S.

 

Opkøbet er pr. 3. marts 2023 godkendt af finanstilsynet.

 

Strategic Investments

Strategic Investments er en børsnoteret virksomhed, som har 10 år på bagen med en flot historik på ca. 9,5% i afkast på small og mid cap markedet i Norden.

 

Som hovedaktionær og investeringschef i Strategic Investments har Kim Mikkelsen i den grad stor interesse i at skabe de bedst mulige resultater for aktionærerne. Man kan populært sige, at Kim selv har hånden på kogepladen.  Alle bestyrelsesmedlemmer i Strategic Investments har tillige investeret i Strategi Investments.

 

Det synes vi er et sundt princip og helt i tråd med vores værdier.

 

Kim Mikkelsen vil fremover være investeringsdirektør, CIO for InvesteringsRådgivning A/S og IR selskaberne.

 

Du kan læse mere om Strategic Investments her.

 

Navneændring

Fondsmæglerselskabet InvesteringsRådgivning A/S skifter ved samme lejlighed navn til Fondsmæglerselskabet Strategic Wealth Management A/S.

 

Derudover vil IRG Family Office skifte navn til Strategic Family Office.

 

Navne for IR selskaberne; IR Basis A/S, IR Favoritter A/S, IR Vækstlande A/S og IR Obligationer A/S samt investeringsforeningen IR Invest vil også blive ændret.

 

Derudover vil der også ske ændringer på hjemmesiden og vores sociale medier.

 

Ændringer vil ske løbende, og der vil blive informeret undervejs.

 

De endelige detaljer vil blive præsenteret på Den ordinær generalforsamlingen den 19. april i Herning.

 

Fremtiden

Alle medarbejdere vil fortsætte, og InvesteringsRådgivnings bestyrelse styrkes med formanden for Strategic Investments, Peter Ott som nyt bestyrelsesmedlem.

 

Direktør I InvesteringsRådgivning Peter Kubicki udtaler; ”Jeg er meget glad for, at Strategic bliver vores nye storaktionær og med deres store egenkapital kan støtte op om udviklingen fremover.

De har været aktionærer de seneste 3 år, kender forretningen og er klar til at investere i at få selskabet op til fordums styrke”.

 

Bestyrelsesformand for InvesteringsRådgivning Anders Bønding udtaler; ”Det er med stor glæde at vi nu har gennemført et ejermæssigt generationsskifte, der kan understøtte vores ambition om skabe afkast til vores investorer. Samtidigt er der enighed om at styrke vores fokus på det nye Family Office koncept - som er kommet meget positivt fra start.” 

 

Bestyrelsesformand i Strategic Investments Peter Ott udtaler;” Vi er glade for, at det er lykkedes at finde en god aftale med Michael og Rene om at videreføre selskabet til gavn for både kunder og medarbejdere.

Med vores mere end 30-årige erfaring i investeringsmarkedet føler vi virkeligt, at vi kan bidrage stærkt til, at selskabet kan levere gode afkast til kunderne.

Vi håber, alle kunder vil tage godt imod os, og vi ser frem til at møde jer”.

 

CIO Kim Mikkelsen udtaler; ”Vi øger vores aktiebeholdning i selskabet, fordi vi tror meget på medarbejderne og bestyrelsen. Vi ønsker at bidrage med forbedret performance og have en stram risikostyring samt kraftigt at øge antal kunder og midler under forvaltning.

Med vores mangeårige erfaring i både aktier og obligationer, ser vi frem til at udvikle forretningen og skabe gode synergier med vores store netværk af investorer i indland og udland”.