Error parsing XSLT file: \xslt\Gallery.xslt

Strategisk opkøb

Tirsdag, den 19. maj 2020

 

Investeringsselskabet Strategic Investments A/S har pr. 14. maj 2020 lavet et strategisk opkøb på 15% af Fondsmæglerselskabet InvesteringsRådgivning A/S.

 

Opkøbet er pr. 7. maj 2020 godkendt af finanstilsynet.

 

De 15% er en tidligere partners aktiepost, og opkøbet betyder derfor et skifte fra en passiv aktionær til en aktiv investor. Strategic Investments A/S bliver en uafhængig 15 % aktionær.

 

Derudover er bestyrelsesformand for Strategic Investments A/S Peter Ott tiltrådt som ny bestyrelsesformand hos Fondsmæglerselskabet InvesteringsRådgivning A/S, og kan derigennem deltage i arbejdet med forretningsudvikling og værdiskabelse.

 

Adm. direktør hos InvesteringsRådgivning Peter Kubicki udtaler, ”Vi ser frem til samarbejdet og er sikker på, at det vil kunne skabe vækst, samt stille os stærkere i det uafhængige kapitalforvaltnings marked.

 

Ydermere vil samarbejdet kunne styrke vores investeringsmæssige kompetencer.

 

Sammen kan vi skabe stærke resultater for både InvesteringsRådgivning A/S og Strategic Investments A/S.”

 

Strategic Investments A/S

Strategic Investments A/S er en dansk finansiel virksomhed med hovedkontor i København. Virksomheden er børsnoteret på Københavns fondsbørs. Strategic Investments A/S blev grundlagt i 2013.

 

Fokus er på Small og Mid Cap segmentet i de nordiske lande (Danmark, Sverige og Norge) samt hedgefund investering i øvrige instrumenter for at skabe gode afkast til aktionærerne. Det er selskabets mål at generere 10-15% efter skat.

 

Peter Ott, bestyrelsesformand for Strategic Investments A/S udtaler: ”Strategic Investments har besluttet at øge eksponeringen mod kapitalforvaltere. Der er allerede indgået aftaler med to virksomheder i 2019, og InvesteringsRådgivning A/S bliver den tredje virksomhed.

 

Vi kender ledelsen i InvesteringsRådgivning A/S, og har løbende haft dialog og vi slog til, da vi fik mulighed for at erhverve en aktiepost på 15 %.

 

Vi er bekendt med, at visse af InvesteringsRådgivnings fonde har haft performance udfordringer i 2018-19. Vi tror dog på, at kombinationen af, at Michael Krogh Andersen igen har sat sig i spidsen for investeringsteamet samt en justeret investeringsproces, kan få vendt udviklingen de kommende år til glæde for de mange investorer. Det er allerede nu bevist ved et afkast for IR Invest Danske Aktier på 31,4 % i 2019. IR Invest Danske Aktier besidder en topplacering på Morningstar i kategorien danske aktier set over de sidste 12 måneder med et afkast på 17,3% til trods for coronakrisen.”

 

Peter Ott har stor erfaring indenfor ledelse, forretningsudvikling, investering, kapitalforvaltning, investeringsforeninger, jura, compliance, hvidvask, bestyrelsesarbejde etc.

 

Peter Ott har tidligere arbejdet med kapitalforvaltning hos blandt andre PFA Portefølje Administration A/S, samt Nordic Asset Management og Bikuben.

 

Udover posten som bestyrelsesformand hos Strategic Investments A/S besidder Peter Ott blandt andre bestyrelsesposter hos PFA Bank A/S, PFA kapitalforening og Pitzner Gruppen Holding A/S.

Kontakt os for at høre mere: 9626 3000

Eller lad os kontakte dig

Din information er blevet sendt, og vi kontakter dig snarest.

Fejlbesked

Fejlbesked

Din information er blevet sendt, og vi kontakter dig snarest.