IR-kvotienten

 

 

IR-kvotienten – nøglen bag afkastet

 

Som kunde hos InvesteringsRådgivning A/S får du adgang til vores kerneværktøj, IR-kvotienten.

  

IR-kvotienten er vores investeringsværktøj, der fortæller, hvornår vi skal investere i aktier, og hvornår vi skal beskytte formuen ved at investere i sikre obligationer eller have pengene placeret kontant.

 

Når vi beregner IR-kvotienten, kigger vi på offentligt tilgængelige nøgletal, der blandt andet beskriver erhvervslivets tillid til den økonomiske udvikling i samfundet. Gennem dette får vi et godt billede på, om markedet er på vej op eller ned. Og den viden investerer vi ud fra.

 

Siden starten af 1990’erne har IR-kvotienten opnået et årligt afkast på godt 11% i gennemsnit og har advaret mod de store nedture på aktiemarkederne.

 

Dette betyder ikke, at der ikke kan være kursfald, men at de oftest ikke vil være så markante som på resten af aktiemarkedet.

 

Selvom InvesteringsRådgivning A/S kun har eksisteret siden 2009, er de nøgletal, som IR-kvotienten bygger på, tilgængelige tilbage til 1990’erne, og IR-kvotientens beregningsmetode uændret. 

 

Historisk kan vi derfor se tilbage på ca. 3 årtier, hvor der har været flere kriser f.eks. IT-boblen (2000-2003), Finanskrisen (2008-2009) og den europæiske gældskrise (2011-2012), og kan derigennem se, at IR-kvotienten formår at undgå de store økonomiske nedture.

 

Formålet med IR-kvotienten er at skabe gode og stabile afkast, som på lang sigt ligger over markedsafkastet.

 

 

(GRAF)

 

Se resultatet af IR-kvotienten

Kontakt os for at høre mere: 9626 3000

Eller lad os kontakte dig

Din information er blevet sendt, og vi kontakter dig snarest.

Fejlbesked

Fejlbesked

Din information er blevet sendt, og vi kontakter dig snarest.