Ny adm. direktør i InvesteringsRådgivning A/S

13. juni 2017

 

Pr. 8. juni 2017 tiltrådte Peter Kubicki stillingen som adm. direktør hos InvesteringsRådgivning A/S. Peter Kubicki efterfølger Michael Krogh Andersen.

 

Derudover er direktør i Friheden Invest A/S, Per Hillebrandt Jensen, tidligere analysechef hos Carnegie Bank A/S indtrådt i bestyrelsen.

 

Michael Krogh Andersen udtaler, ”Virksomheden har nået en størrelse, hvor den skulle have nye kræfter for at fortsætte den kraftige vækst, som vi siden opstarten i 2009 har gennemgået. Vi forventer således, at Peter Kubicki kan udbygge væksten og samtidig forankre det solide fundament, som virksomheden står på rent organisatorisk. ”

 

Michael Krogh Andersen er stadig største aktionær i InvesteringsRådgivning A/S, og forsætter sit arbejde med kundepleje af både eksisterende og nye kunder.

 

Peter Kubicki udtaler, ”InvesteringsRådgivning A/S er en meget interessant virksomhed med en loyal og stærkt voksende kunde base. Virksomhedens koncept er unikt i Danmark. Det opfylder mange kunders ønske om uafhængig rådgivning og stabile afkast. Som det er sket i Europa, vil markedet for uafhængig rådgivning i Danmark være markant voksende de kommende år, og det marked ser jeg en spændende mulighed for at opdyrke. Her har InvesteringsRådgivning A/S mulighed for at blive en af de største udbydere. Samtidig mener jeg også, at jeg med min baggrund og mange års erfaring indenfor branchen vil kunne styrke det videre arbejde med den strategi, som InvesteringsRådgivning har lagt. ”

 

Peter Kubicki har de seneste to år været Head of Wealth Management, og en del af landeledelsen i Danmark for SEB i København med ansvar for Asset Management and Private Banking.

 

Inden da var han adm. direktør for SEB i Luxembourg fra 2009-2014, chef for handel og kapital- markeder i SEB i Danmark fra 2006-2009, og fra 1999 til 2006, dansk aktiechef i investeringsbanken SEB Enskilda, som han gjorde til en af Danmarks mest succesfulde børsmæglerselskaber.

 

Derudover har han tidligere været medlem af bestyrelsen i Børsmæglerforeningen og LR Realkredit.

 

Hans karriere viser med al tydelighed, at han er en stærk profil inden for finansverdenen. Hans styrker ligger især indenfor ledelse, strategi og forretningsudvikling.

 

InvesteringsRådgivning A/S opruster til fremtiden

Med Peter Kubicki som adm. direktør foretager InvesteringsRådgivning A/S ændringer i organisationsplanen.

 

Portfolio Manager og Partner Christian Klarskov udnævnes til investeringsdirektør med ansvar for InvesteringsRådgivnings samlede investeringsområde, hvor blandt andet ansvaret for den aktive aktieudvælgelse fortsat vil være en væsentlig del.

 

Michael Krogh Andersen fortsætter i virksomhed som kundedirektør med ansvar for kundepleje af både eksisterende og nye kunder, og vil stadig være en stor del af InvesteringsRådgivnings DNA.

 

InvesteringsRådgivning A/S består af et solidt team med stor erfaring, men en voksende kundetilgang har gjort, at vi allerede nu har valgt at tilføre nye kræfter, så vi kan vokse med vores succes.

 

Styrkelse af bestyrelsen

Planerne om fokusering har været undervejs gennem foråret, og begyndte da InvesteringsRådgivning A/S pr. 1. marts 2017 indsatte direktør i Friheden Invest A/S, Per Hillebrandt Jensen i bestyrelsen.

 

Per Hillebrandt Jensen har en fortid som aktiechef indenfor bankverdenen, samt analysechef hos Carnegie Bank A/S. Udover et dybdegående kendskab til de finansielle markeder, har han også en del erfaring indenfor ledelsesopgaver samt strategisk udvikling af virksomheder.

 

Ny investeringsforening

InvesteringsRådgivning har i dag 5 investeringsselskaber, som alle er noteret på Nasdaq Copenhagen A/S. Som en udvidelse af produkt sortimentet er en investeringsforening blevet stiftet med en meget stærk bestyrelse. Essensen af produktet er Christian Klarskovs aktive aktieudvælgelse som i selskabet IR Favoritter A/S. Ved at oprette en investeringsforening opnås, at kunder, som af skattemæssige årsager ikke kan investere deres frie midler i IR Favoritter A/S (eller de 4 andre IR selskaber), nu får mulighed for at samle alle deres investeringer hos InvesteringsRådgivning A/S. Investeringsforeningen er selvfølgelig også åben for nye kunder. 

 

Om InvesteringsRådgivning A/S

Selskabet har hovedsæde i Herning og kontor i København og forvalter p.t ca. 3 mia. for private investorer, virksomheder, fonde og professionelle investorer. Fundamentet for investeringerne er investeringsmodellen, IR-kvotienten, men også et stærkt team af erfarne medarbejdere, der udfører et grundigt investeringsarbejde for at sikre investorerne det bedste afkast. 

 

Se artikler fra 

Finanswatch: Tidligere SEB-chef bliver direktør i investeringsselskab

Børsen: Tidligere SEB-topchef skal blæse miniput ud på cykelstien

Herning Folkeblad: Herning direktør forlader posten